Stage: Multimedia Design

Meer info Direct solliciteren

Heb jij oog voor detail en wil je graag ontdekken waar jij past in de designwereld? Geen stoffige stage, maar gewoon met een gezellig team kick-ass dingen maken!

quote

Ik ben enorm trots op het team dat we hier hebben. Vanaf het begin hebben we een cultuur gecreëerd waarin we hard werken, maar ook plezier maken. We geloven dat een goede werksfeer leidt tot betere resultaten.

Functie omschrijving

Wij zijn een breed bedrijf en zijn daarom van vele huizen thuis. Wij hebben ervaring met diverse takken binnen grafisch ontwerp, zoals branding, merkontwikkeling, web- en app design, 2D & 3D animatie, illustratie en het ontwerp en oplevering van drukwerk & merchandise. Dus wij zoeken naar studenten die graag hun skills en brainpower willen upgraden naar the next level op één, twee of alle richtingen waarin wij werken.

Wij bieden een fijne werkplek in een gezellig en jong team. Opdrachten zijn afgestemd op jouw kwaliteiten en wensen waarbij er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen als kick-ass designer. Daarnaast zijn we supergoed bereikbaar met het openbaar vervoer. 10 minuten lopen of 3 minuten fietsen vanaf het station en je bent op je legendarische werkplek.

Je gaat bij ons echte projecten draaien. Je start in de basis met de ontwikkeling van grafische producten dat doorgevoerd wordt naar divers drukwerk en online media, animaties, illustraties en websites. Er wordt veel aandacht besteed aan conceptueel en onderzoekend ontwerpen. Bij ons is er sprake van uitgebreide begeleiding en je bent geen nummertje zoals bij een grote organisatie.

Awesome oplossingen bedenken en de Picasso uithangen is natuurlijk hard werken en dit moet beloond worden. Dit weten wij als geen ander. We hebben elke week een gezellige vrijdagmiddag borrel (als je zin hebt). We hebben ook Nerf guns als je even genoeg hebt van je collega's en je kunt lekker ontspannen in onze game area.

En never forget: kans op baan is altijd aanwezig!

Wie zoeken wij?

Studenten van HBO en MBO opleidingen zoals Communicatie & Multimedia Design, Media Vormgeving etc. Wij zoeken grafisch ontwerpers, web designers, animators en andere vormen waarin er grafisch en conceptueel gedacht en ontworpen wordt.

 

Functie-eisen

  • Kennis van diverse Creative Cloud applicaties.
  • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig en gemotiveerd.
  • Je hebt een creatief brein of wilt dit graag ontwikkelen.
  • Je bent communicatief sterk
  • Je hebt een portfolio die je aan ons kunt laten zien.

Would you like to know more about our internship opportunities?

Wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel ons al je vragen.

Get in touch