Vacature: Multimedia Design

Meer info Direct solliciteren

Heb jij oog voor detail en wil je een steentje bijdragen in de designwereld? Geen saai werk, maar gewoon met een gezellig team kick-ass dingen maken!

quote

Ik ben enorm trots op het team dat we hier hebben. Vanaf het begin hebben we een cultuur gecreëerd waarin we hard werken, maar ook plezier maken. We geloven dat een goede werksfeer leidt tot betere resultaten.

Functie omschrijving

Een fijne werkplek in een (naar onze bescheiden mening) gezellig en jong team. Opdrachten zijn afgestemd op jouw kwaliteiten en wensen waarbij er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen als professional. Daarnaast zijn we supergoed te bereiken met openbaar vervoer. 10 minuten lopen of 3 minuten fietsen vanaf het station en je bent op je legendarische werkplek.

Bij ons krijg je de kansen om je skills te laten zien in alles wat maar met design te maken heeft. Omdat wij zo veelzijdig zijn, kun je je skills blijven uitbreiden en specificeren.

Je bent bij ons geen nummertje in een grote organisatie. En vergeet niet, we werken elke week naar een gezellige vrijdagmiddag borrel toe. We hebben ook Nerf guns als je even genoeg hebt van je collega's en je kunt lekker ontspannen in onze game area.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met passie voor design en vaardigheden met branding, animatie, webdesign, drukwerk of een combinatie hiervan.

Functie-eisen

  • Kennis van diverse Creative Cloud applicaties.
  • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig en gemotiveerd.
  • Je hebt een creatief brein.
  • Je hebt een vet portfolio die je aan ons kunt laten zien.

Would you like to know more about our Multimedia Design opportunities?

Wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel ons al je vragen.

Get in touch