Stage: Back-end developer

Meer info Direct solliciteren

Ben jij die Code Magician die we zoeken? Ben je thuis in PHP/MySQL en vind je het leuk om aan diverse, uitdagende projecten te werken? Van eenvoudige websites, API koppelingen, tot het door ontwikkelen van ons eigen CMS.

quote

Dat hard werken niet ten koste van de goede sfeer hoeft te gaan bewijst dit team elke dag weer. Die cultuur is iets waar we echt wel trots op mogen zijn met z'n allen.

Functie omschrijving

Je krijgt een prima werkplek in een, (naar onze bescheiden mening :)) leuk team. Daarnaast zijn we goed te bereiken met openbaar vervoer (treinstation op +/- 10 minuten lopen) en krijg je natuurlijk stagevergoeding. Je krijgt goede begeleiding, opdrachten die passen bij je niveau en bent geen nummertje in een grote organisatie. En uiteraard hebben we ook een gezellige vrijdagmiddag borrel! En een arcade kast, tafelvoetbaltafel en Nerf guns...  Kans op baan aanwezig, je zal niet de eerste stagiaire zijn die hier blijft werken :)

Wie zoeken wij?

Deze stage is bijvoorbeeld interessant voor studenten van opleidingen als Applicatie Ontwikkelaar, Software developer of Communicatie & Multimedia Design. We zoeken back-enders, (web) developers, programmeurs, front-enders of all-rounders.

Functie-eisen

  • Kennis van PHP (8) en MySQL (PDO). Laravel is mooi meegenomen.
  • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig en gemotiveerd.
  • Je kunt eerder gemaakt werk laten zien. Dit mag school, privé of werk van eerdere stages zijn.
  • Ervaring / leerjaar vinden we minder belangrijk. Het gaat uiteindelijk om wat je kunt.

Would you like to know more about our back-end developer internships?

Wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel ons al je vragen.

Get in touch