We're doing this together. Join us.

Meet our awesome clients!

Wil jij ook in dit rijtje?

Start your project today

Some words - Reviews Some words - Reviews Some words - Reviews Some words - Reviews Some words - Reviews

Geloof je ons niet?

Wij zijn enthousiast over onze klanten. En omgekeerd.

The team at Lift 3 met all of our strict deadlines and delivered the website to us as was agreed. I like their commitment and enthusiasm to find solutions together with us.

A. Hakeem - Q8Research

Het werken met Lift 3 is erg prettig. We zijn erg blij met onze website en alle koppelingen die we hier op ons verzoek aan hebben kunnen hangen. Het team denkt mee, is snel en flexibel in het hele proces!

G. de Louw - Poppodium de Pul

Via via zijn wij in contact gekomen met Lift 3. We zochten een vriendelijke, no-nonsense, daadkrachtige en begripvolle samenwerking voor zowel onze website als design. Al deze eigenschappen hebben wij gevonden in de jongens van en Lift 3. Zij proberen daadwerkelijk te doorgronden waar ons bedrijf voor staat en hoe dit vormgegeven moet worden. In dat proces luisteren zij goed, opperen andere ideeën en maken tijd voor vragen en opmerkingen. Dit zorgt voor een solide samenwerking die hopelijk nog jaren meegaat.

R. Vranken - Chidóz

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Lift 3. Het team van Lift 3 is enorm creatief en levert vakwerk. Erg krachtig is het feit dat Lift 3 verantwoordelijkheid neemt over onze huisstijl, deze blijft bewaken en langzaam mee laat bewegen met onze strategie.

W. Hofmans - IXON Cloud

De zoektocht naar een professionele partij voor de ontwikkeling van onze nieuwe website was een korte. Lift 3 gaf ons direct het goede gevoel. Vakmensen met oog voor detail en uiterst gedreven om het maximale uit iedere opdracht te halen. Het plezier waarmee gewerkt wordt is aanstekelijk en terug te zien in het eindresultaat.

S. Trimbach - Kamer 237

In het kader van onze nieuwe huisstijl zochten we een webdeveloper die ons ontwerp kon vertalen naar een nieuwe frisse website, met behoud van herkenbaarheid en functionaliteit. Lift 3 bleek hiervoor de juiste partner te zijn. Een team dat meedenkt, snel schakelt en ook na oplevering betrokken blijft en service blijft bieden!

S. van Tilburg - Poppodium Boerderij

Lift 3 is een fantastische creatieve partner die goed met ons meedenkt en ontzettend betrouwbaar is. Nee is geen antwoord bij dit team en ze gaan altijd voor hoge kwaliteit!

M. Martinez - BusinessCom

We zijn blij met de diensten van Lift 3. Korte lijntjes, meedenkend, afspraak = afspraak maar vooral ‘goed werk’ realiseren zijn enkele speerpunten van Lift 3.

D. Geven - GevenHout

Super tevreden over Lift 3! In paar maanden tijd een mooie huisstijl en website volgens onze wensen gemaakt. Snel schakelen, goede adviezen en een top team!

T. Geene - PuurGeluk

Wij werken al jaren succesvol en met tevredenheid samen met Lift 3 voor o.a. onze marketing campagnes. Zij ondersteunen ons bij het ontwerp van onze brochures en komen met goede ideeën!

B. Janssen - Omnia Connect

In Lift 3 hebben wij een pro-actieve partner gevonden die ons ondersteunt in onze online zichtbaarheid. Pragmatisch en snel!

B. Huijs - Snijders Advocaten

In nog geen twee maanden heeft Lift 3 van advies tot concept tot realisatie een fantastische site gebouwd. Korte lijntjes, snelle acties en niet bang om ‘the extra mile’ te lopen.

S. van Bilsen - Tilburg Dansstad

Zeer professioneel, oneindige creativiteit en uitsluitend maatwerk. Lift 3 voelt als een onderdeel van ons bedrijf en zijn onder andere verantwoordelijk voor onze website, drukwerk en huisstijl.

N. Nijhof - Voips

Snelle reacties en korte lijntjes maken dat de samenwerking soepel verloopt. Er wordt goed meegedacht bij het ontwerpen, kleine problemen worden snel verholpen en er wordt rekening gehouden met onze wensen/ideeën. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking!

Giel Peters - Reland

Technisch veelzijdig en grafisch onderscheidend. Altijd een oplossing voor onze uitdagingen en spontane marketingideeën.

D. van den Berg - Sprint Intermediair

Zeer prettige samenwerking. De ideeën en kundige en altijd vernieuwende ontwerpen sluiten altijd aan op onze visie!

K. Gieben - Arts / Evoi / Trend Schoenmode

Wij werken op een prettige manier met ze samen, krijgen goed advies en ze denken met ons mee. Erg tevreden met de nieuwe huisstijl, website en mailings!

E. Bleij - Nimava

Prima samenwerking, korte lijnen, veel kennis en goede service. De website werkt perfect!

M. Menting - Markant

Flexibel, inventief, technisch en snel. Lift 3 gaat graag de uitdaging aan om onze wensen zo snel en zo goed mogelijk te realiseren.

V. van den Broek - Tapetex Wall Materials

Erg prettige samenwerking: er werd goed meegedacht en rekening gehouden met onze wensen. Dat resulteerde in een mooi en gebruiksvriendelijk product. Snelle oplevering en kleine problemen werden direct opgelost!

W. Jansen - Go Short

Meet our awesome team

Een all-star team van strategen, designers en developers. We get the bigger picture!

All benefits of working with us!

Benieuwd naar de voordelen?
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!