Websites & Applicaties

Webshops

Je kunt tegenwoordig simpelweg niet meer om webshops heen. Klanten verwachten het inmiddels. Het gemak van online bestellen zonder er voor de deur uit te hoeven is inmiddels zo ingeburgerd. En als jij het niet online aanbiedt doet je concurrent dat wel en ben je je klant kwijt. Laat ons, met onze ervaring in gebruiksvriendelijkheid, techniek en marketing, je helpen om jouw webshop succesvol te (her)lanceren.

Get the full story
quote

Een goede webshop is een investering die zichzelf terugverdient.

24/7 doordraaien met je business

Webshops bieden een effectieve manier om producten en diensten aan te bieden en te verkopen. Met een webshop kun je je producten en diensten 24 uur per dag, 7 dagen per week aanbieden. Dit betekent dat potentiële klanten je producten of diensten op elk moment kunnen bekijken en kopen. Zelf als jij slaapt draait je business gewoon door. Nu weten wij ook wel dat slapend rijk worden niet bestaat, maar dit komt aardig in de buurt.

Alles kan

Of het nu om een compleet op maat gemaakte webshop gaat of dat je voorkeur uitgaat naar een (open source) pakket als WooCommerce of Shopify. We onderzoeken graag met je wat voor jou de beste keuze is. Dat kan een simpele one pager zijn met wat producten, die we later uitbreiden wanneer nodig, of meteen een grote webshop met uitgebreide filter mogelijkheden.

Standaard zorgen we in ieder geval altijd voor de juiste beveiligingscertificaten en een veilige betalingsverwerking door een koppeling met Mollie te implementeren. Zodat je klanten hun aankopen in een betrouwbare omgeving kunnen betalen.

Meer weten over onze
webshop mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!