BusinessCom

Dé telecom en ict distributeur

Client BusinessCom

BusinessCom is een provider van communicatie- en IT-oplossingen voor bedrijven. BusinessCom biedt diensten zoals internetverbindingen, telefonie, cloud computing en dataopslag aan om bedrijven te helpen hun dagelijkse activiteiten efficiënter uit te voeren. BusinessCom richt zich op kleine tot middelgrote bedrijven en streeft naar een hoge klanttevredenheid door snelle en betrouwbare dienstverlening.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Webdesign / UX design Websites Webapplicaties Front-end en Back-end Animatie video Branding of rebranding Merkidentiteit

Lift 3 is dé go-to voor BusinessCom sinds 2010 als het gaat om het opvallend maken van hun merk. Of het nu gaat om de ontwikkeling van hun huisstijl, het ontwerpen van een website die de aandacht trekt, animaties die beklijven of drukwerk dat de juiste boodschap overbrengt - Lift 3 weet hoe ze BusinessCom op de kaart moeten zetten.

Dankzij hun samenwerking met BusinessCom creëren ze een visuele identiteit die uitstraalt wat het bedrijf is en waar het voor staat. Het Lift 3-team levert altijd knallende resultaten die bijdragen aan het succes van hun klanten en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun werk.

De one-stop-shop distributeur voor al uw telecom- en ICT-oplossingen

BusinessCom onderscheidt zich al meer dan 20 jaar in visie, kennis, ondersteuning en sterke relaties. 

Een krachtige samenwerking

Lift 3 en BusinessCom werken al sinds 2010 samen, en hebben daarbij de lat voor succesvolle samenwerkingen hoog gelegd - met duidelijke resultaten als gevolg.

1500+

Resellers

20+

Jaar visie & kennis

Online loting webapplicatie

Een efficiënte en gebruiksvriendelijke online loting applicatie, voor BusinessCom hun partner winacties.

Lift 3 is een fantastische creatieve partner die goed met ons meedenkt en ontzettend betrouwbaar is. Nee is geen antwoord bij dit team en ze gaan altijd voor hoge kwaliteit!

M. Martinez - BusinessCom

BusinessCom bestaat 20 jaar!

En dat mag gevierd worden! Zowel online als offline doormiddel van, maandelijkse campagnes, promotiematerialen, magazines, beursmateriaal en animaties.

In de spotlight op indrukwekkende manieren

Van huisstijl drukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier tot opvallend promomateriaal, waarmee we BusinessCom op een unieke manier onder de aandacht brengen.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!