Minyeshu

Music from Ethiopia

Client Minyeshu

Met een diepgaand begrip van Minyeshu's artistieke visie, zijn we de uitdaging aangegaan om haar unieke muzikale identiteit te verrijken. We hebben ons gericht op het ontwikkelen van een merk dat de diepgewortelde culturele schatten van Ethiopië omhelsde, terwijl het ook haar vaardigheid onderstreepte om hedendaagse invloeden harmonieus te verweven, wat leidde tot een betoverend en origineel geluid.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Grafisch ontwerp Webdesign / UX design Websites Zoekmachine optimalisatie (SEO) Branding of rebranding Merkidentiteit Webkoppelingen Social Media & E-mailmarketing

Met een diepgaand begrip van de doelstellingen van Wholesale Operator, begonnen we aan de uitdaging om hun merkidentiteit te creëren. Onze aanpak was gericht op het ontwikkelen van een merk dat zowel technische autoriteit als connectiviteit uitstraalde.

Daarnaast hebben we een samenhangende huisstijl gecreëerd die consistentie en herkenbaarheid bevordert in al hun communicatie-uitingen. Van visitekaartjes tot presentaties, elke touchpoint straalt nu de kernwaarden en expertise van Wholesale Operator uit. Maar daar houdt het niet op. We hebben ook een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die niet alleen hun diensten en expertise duidelijk presenteert, maar ook als een platform dient voor klanten om meer te leren over de mogelijkheden die Wholesale Operator te bieden heeft.

Wij geloven in het transformeren van merken en het creëren van waardevolle connecties. Door nauw samen te werken met Wholesale Operator, zijn we er trots op een merkidentiteit te hebben gecreëerd dat niet alleen hun expertise en betrouwbaarheid weerspiegelt, maar ook hun toewijding aan het ondersteunen van klanten in een steeds veranderend landschap van mobiele communicatie.

Kleurrijk, levendig en persoonlijk

We hebben een huisstijl ontwikkeld die de essentie van Minyeshu vastlegt - kleurrijk, levendig en doordrenkt van Ethiopische inspiratie. Elk element, van de ontwerpen tot de grafische details, weerspiegelt haar unieke persoonlijkheid en culturele achtergrond, waardoor een visuele ervaring ontstaat die haar fans meeneemt op een reis door haar muzikale wereld.

De ultieme showcase

Wij zijn trots op het creëren van een dynamische website die de essentie van Minyeshu vastlegt en haar fans verbindt met haar grensverleggende muziek.

96%

Snelheid website

99%

SEO prestatie

Merchandise voor de muziekbranche

Ontdek Minyeshu's wereld door de exclusieve merchandise van Lift 3. Onze op maat gemaakte LP-covers en trendy tasjes vangen haar artistieke essentie in elk ontwerp, waardoor een visuele symfonie ontstaat die haar unieke muziek weerspiegelt.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!