Hoffz Interior

Giving soul to your home

Client Hoffz

Hoffz Interior is een merk voor de moderne urban nomad. Met een rauwe, industriële edge en authenticiteit, brengt het de verhalen en tradities van over de hele wereld binnen. Dit resulteert in unieke meubels en accessoires die de perfecte mix zijn van vakmanschap en erfgoed. Geïnspireerd door reizen en verhalen, creëert Hoffz Interior een warme, ingetogen sfeer in elk interieur. Elk product is vervaardigd met aandacht voor detail en respect voor het milieu, zodat je altijd een stukje verantwoord en duurzaam design in huis haalt. Laat je verrassen door de verfijnde collectie van Hoffz Interior en voeg een stijlvolle, unieke touch toe aan jouw interieur.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Webdesign / UX design Websites Webshops Front-end en Back-end Webkoppelingen Hosting & domeinregistraties

Voor Hoffz ontwikkelden we een nieuwe website, inclusief op maat gemaakte webshop & online catalogus. Hierin hebben we verzekerd dat de uitstraling elegant en professioneel overkomt op de klant.

Creating a strong brand identity

De brand identity van Hoffz Interior ademt de authenticiteit, het rauwe randje en de warme ingetogen sfeer die de producten hebben.

Gebruiksvriendelijke shop

Voor Hoffz ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke webshop met ruimte voor grote afbeeldingen en de mogelijkheden om daar weer op in te zoomen zodat klanten een goed beeld krijgen van de producten en daarbij de gebruikte materialen.

450+

Producten

18+

Categorieen

Responsive design

Duidelijk en overzichtelijk. Snel te navigeren. Zowel mobiel als op desktop.

Een rauwe, industriële edge

Hoffz Interior is een merk voor de moderne urban nomad. Met een rauwe, industriële edge en authenticiteit.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!