Taking your brand to the next level

Ontdek hoe we dit doen!

1

Level 1 | Bepaal je merkidentiteit

Wie ben jij als merk? Lift 3 helpt je bij het creëren van een heldere merkidentiteit die aansluit bij jouw organisatie en doelen. Of je nu een potentieel sterk merk of idee hebt, of gewoon niet weet waar te beginnen, wij zijn jouw partner in branding. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een merk dat klanten aantrekt en medewerkers inspireert, zodat jouw merk een unieke en onvervangbare plek inneemt in de harten en hoofden van je doelgroep.

Er zijn enkele stappen die je kunt nemen om dit te bereiken: Bepaal eerst je merkwaarden, weet wie je doelgroep is, onderzoek je concurrentie en creëer een unieke merkpositionering. Door deze stappen toe te passen zul je een helder beeld krijgen van wie je bent, waar je voor staat en hoe je jezelf wilt onderscheiden in de markt. Wij zijn jouw brand builders, wij geven jouw verhaal een gezicht en een hart.

Level 2 | Make it visual

Bij Lift 3 weten we dat een sterk merk meer is dan alleen een logo en een kleurenschema. Een sterk merk gaat over hoe je jezelf presenteert, hoe je spreekt, beweegt en voelt. Wij zijn gepassioneerd over het creëren van merken die echt een verschil maken. Bij Lift 3 helpen we je bij het maken van heldere keuzes voor jouw merk, zodat het zich consistent en onderscheidend presenteert.

We gaan verder dan alleen het ontwerpen van de look and feel, bij ons leggen we ook de regels vast, zodat jouw merk altijd herkenbaar blijft en een impact heeft. Wij zijn experts in branding en helpen je graag om een uniek merk te creëren, dat jouw bedrijf onderscheidt en groeien laat.

Level 3 | Activate your brand

Go sky high! Een verhaal is pas indrukwekkend als het op de juiste manier verteld wordt. Daarom is het belangrijk om merkdragers te hebben die dit verhaal kunnen dragen. Of het nou gaat om een opvallende website, een creatieve video of een impactvolle campagne, bij Lift 3 kunnen wij je helpen om dit te realiseren.

Onze talenten hebben de kennis om jouw verhaal op een unieke manier te vertellen, die opvalt en onvergetelijk is. Laat ons je helpen om jouw verhaal naar een hoger niveau te tillen, en jouw merk onvergetelijk te maken.

Word een awesome merk met next level branding!

Direct contact

Meet our awesome team

Een all-star team van strategen, designers en developers. We get the bigger picture!

All benefits of working with us!

Benieuwd naar de voordelen?
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!