Performance & online marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Al onze websites zijn in de basis voor SEO geoptimaliseerd. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel het het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Dit helpt om een hogere positie te behalen in de zoekresultaten, het verhogen van het verkeer naar de website en het bevorderen van de online zichtbaarheid. Het is een belangrijk onderdeel van online marketing, aangezien zoekmachines een van de meest gebruikte manieren zijn waarop mensen informatie vinden op internet. Het is ook een tijdrovend onderdeel, maar daar helpen we je graag mee.

Get the full story
quote

SEO is niet iets wat je eenmalig doet, het is een doorlopend proces

Voorbij de basis

Met die basis heb je een mooi begin, maar dan begint het pas echt. Op welke woorden wil je worden gevonden? En is dat realistisch gezien de concurrentie? Heb je daar content voor? Welke landingspagina's heb je nodig? Is de techniek op orde? Hoe staat het met je autoriteit?

We beginnen altijd eerst met een nulmeting. Waar staan we nu? Vervolgens onderzoeken we waar de kansen liggen en kijken we samen naar de mogelijkheden. Na het doorvoeren van deze aanpassingen monitoren we de prestaties en sturen we bij waar nodig.

SEO is niet iets wat instant effect heeft, het kan soms lang duren voor de aanpassingen opgepikt worden. Voor snelle impact kun je beter naar SEA kijken. Al is een combinatie natuurlijk het beste voor de korte en lange termijn.

Meer weten over onze
SEO mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!