Websites & Applicaties

Hosting & domeinregistraties

Voor de meeste van onze klanten regelen we ook de hosting en domeinregistraties. Of het nu gaat om een exotische domeinnaam, een plekje op een VPS of een zware op maat gemaakte dedicated server. Wij regelen het. Tegen betaalbare tarieven. Gemakkelijk voor jou als klant, want zo heb je één aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken.

Get the full story
quote

Een goede domeinregistratie garandeert de exclusiviteit en identiteit van een website.

Betrouwbare hosting

Onze servers staan in een milieuvriendelijk TIER-3 datacentrum in Nederland, verbonden met een glasvezelring naar Amsterdam. Alle stroomtoevoer en koeling is dubbel uitgevoerd. En mocht de stroom dan toch wegvallen nemen eerst de UPS'en het over en daarna de noodstroomgeneratoren. Tot maar liefst 48 uur voor ze weer gevuld moeten worden. Daarnaast worden alle systemen maandelijks getest en voldoet dit datacentrum aan ISO 9001 en ISO 27001 certificeringen. Je moet 100% kunnen vertrouwen op je hosting. 100% uptime valt niet garanderen, maar het liefst wel zo dicht mogelijk daar tegenaan.

Domeinregistraties

Wij kunnen nagenoeg alle extensies real-time registreren tegen betaalbare tarieven. En heb je moeite met het kiezen van de juiste domeinnaam of extensie? We helpen je graag! Een goede domeinnaam kan net het verschil maken voor jouw business.

Meer weten over onze
Hosting & domeinregistratie mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!