Performance & online marketing

Adverteren voor zoekmachines (SEA)

Als je een prachtige website hebt laten bouwen wil je natuurlijk dat deze gevonden wordt door potentiële klanten. SEO is een goede manier om je website te laten scoren bij zoekmachines zoals Google. Maar het kan even duren voordat je opgepikt wordt door de zoekmachine. Maar een SEA (Search Engine Advertising) campagne heeft meteen effect. Deze campagnes worden meteen opgepikt door de zoekmachines en zorgen ervoor dat je direct hoog in de resultaten komt te staan. Ook als je al een goede SEO strategie hebt biedt SEA kansen om je website nog beter te laten scoren.

Get the full story
quote

SEA is snel en effectief, je hoeft niet te wachten en kunt meteen een grote, en gerichte, doelgroep aanspreken.

Pick your poison

SEA (Search Engine Advertising) is de verzamelterm voor alle advertenties die je op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo kunt plaatsen. Waarvan Google de meest gebruikte is. Je kunt SEA-advertenties gebruiken om je producten en diensten meer zichtbaarheid te geven in de zoekresultaten. Er zijn verschillende advertentievormen die je kunt gebruiken, zoals tekstadvertenties, displayadvertenties, video-advertenties en Google Shopping-advertenties. Met tekstadvertenties kun je tekstuele advertenties maken en plaatsen die relevante zoekopdrachten beantwoorden. Displayadvertenties zijn een vorm van visuele advertenties en laten je producten en diensten in beeld brengen. Ze kunnen worden geplaatst op websites van derden. Google Shopping-advertenties laten je producten en diensten tonen als een gerelateerde zoekopdracht wordt ingevoerd. Deze kunnen worden geplaatst op zoekmachines en websites van derden. Wij kunnen je helpen om de juiste vorm (of combinatie) te kiezen.

How we work our magic

Onze SEA experts helpen je graag met het opzetten van een campagne die perfect bij jouw bedrijf past. We starten met onderzoek naar de meest relevante zoekwoorden waarmee je kunt scoren. Hiermee kunnen we een doelgerichte strategie opstellen voor jouw campagne. Met deze strategie kunnen we de campagne zo effectief mogelijk inzetten, zodat je het maximale resultaat behaalt.

Na de start van de campagne monitoren we de resultaten. Als er verbeterpunten zijn, passen we onze strategie aan om deze te verbeteren.

Meer weten over onze
SEA mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!