Websites & Applicaties

Webapplicaties

Bij Lift 3 kijken we graag verder dan de standaard websites. Van op maat gemaakte webapplicaties gaan de harten van onze Code Magicians namelijk pas echt sneller kloppen. We vertalen een complexe vraag graag naar een gebruiksvriendelijke webapp. Kom maar op met die uitdaging! Met onze ervaring, kennis en pro-actieve aanpak zorgen we ervoor dat jouw webapplicatie een succes wordt!

Get the full story
quote

Webapplicaties kunnen bedrijfsprocessen automatiseren en vereenvoudigen.

Waarom webapplicaties?

Webapplicaties zijn handig omdat ze toegankelijk zijn vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Ze zijn ook goedkoper om te ontwikkelen en te onderhouden dan traditionele softwareoplossingen. Bovendien kunnen ze flexibeler worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie of gebruikers.

Meestal ontwikkelen we zo'n webapplicatie vanaf de grond. Zo hebben we Bold ontwikkeld, ons eigen CMS (Content Management Systeem) waar veel van onze klanten gebruik van maken. Dat ontwikkelen we nog elke dag door. Voor Sprint Intermediair ontwikkelden we een op maat gemaakt CRM. Voor De Pul in Uden hebben we de meest uiteenlopende webapps gemaakt, van een itinerary app voor de techniekers tot een complete vrijwilligersplanning. Voor het internationale korte film festival Go Short maakten we een videolibrary waarmee de pers op locatie alle deelnemende films kon bekijken.

Maar soms worden we ook gevraagd bestaande systemen te beheren. Zo beheren we voor VidaXL een urenregistratie systeem. We verhelpen bugs en voegen nieuwe functionaliteiten toe waar nodig.

Of we nu iets moeten aanpassen of iets compleet nieuws moeten maken, webapplicaties zijn helemaal ons ding.

Meer weten over onze
Webapplicatie mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!