Branding & Design header

Animatie
& illustratie

Onze creative masterminds brengen jouw merk tot leven met de kracht van awesome animaties en illustraties. 

The key to an amazing brand!

Animatie en illustratie zijn twee krachtige tools waarmee je jouw merk een unieke en onvergetelijke look and feel kunt geven. Animatie maakt het mogelijk om beweging en leven in je merk te brengen. Dit kan in de vorm van een 2D of 3D animatie, een stop-motion video of een motion graphic. Hierdoor kun je complexe concepten eenvoudig uitleggen, producten laten zien of een verhaal vertellen op een leuke en visueel aantrekkelijke manier. Illustratie daarentegen, geeft je de vrijheid om je merk te versterken door middel van unieke afbeeldingen, patronen en iconen. Of het nu gaat om een tekenstijl, een logo of een infographics, illustratie maakt het mogelijk om een visueel verhaal te vertellen dat perfect aansluit bij je merk. Bij Lift 3 weten we dat een goed gebruik van animatie en illustratie de sleutel is tot het creëren van een uniek en onvergetelijk merk. Wij zetten onze creativiteit, technische vaardigheden en kennis in om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Van concept tot eindproduct, we zorgen ervoor dat jouw merk op een interessante manier tot leven komt.

Why you want it.

Met animatie en illustratie kunnen we complexe onderwerpen toegankelijk maken, de aandacht trekken en een verhaal vertellen op een verfrissende en unieke manier. Dit is waarom animatie en illustratie zo'n waardevolle tool zijn in de wereld van communicatie en marketing. Laat ons bij Lift 3 jouw verhaal visueel vertalen en zorgen dat het onthouden wordt.

How we work our magic.

Animatie en illustratie zijn twee krachtige visuele tools die we gebruiken bij Lift 3 om de aandacht van de kijker te trekken en een verhaal te vertellen. Het is een dynamische manier om informatie te presenteren en emoties op te wekken.

Het proces begint met het begrijpen van het verhaal dat we willen vertellen. We brainstormen over de stijl, de sfeer en de boodschap die we willen overbrengen. Vervolgens maken we schetsen en storyboards om de animatie of illustratie vorm te geven. Wanneer deze stappen zijn voltooid, gaan we aan de slag met het creëren van de visuele elementen zoals personages, achtergronden en animatie effecten. We testen en optimaliseren totdat we tevreden zijn met het eindresultaat.

Our
Strategy

Al jouw voordelen

Kennismaken

Wij nemen de tijd om je te leren kennen en te begrijpen wat jij en jouw business uniek maakt. Samen bouwen we aan een sterk en onderscheidend merk waar jij trots op kunt zijn.

Level 1 | Bepaal je merkidentiteit

Ontdek wie je echt bent, bepaal je unieke standpunt en laat jezelf schitteren in de markt. Wij zijn jouw brand builders, wij geven jouw verhaal een gezicht en een hart.

Level 2 | Make it visual

Bij Lift 3 weten we dat een sterke uitstraling meer is dan alleen een logo en een kleurenschema. Een sterk merk gaat over hoe je jezelf presenteert, hoe je spreekt, beweegt en voelt.

Level 3 | Activate your brand

Go sky high! Op de bovenste etage is het tijd om je merkdragers te ontwikkelen. Of het nou gaat om een website, video of campagne, wij kunnen je helpen om dit te realiseren.

Meer weten over onze
Animatie & Illustratie mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Discover more services

Branding & Design

Websites & Applicaties

Performance & online marketing

Drukwerk & Merchandise

Meet our awesome team

Een all-star team van strategen, designers en developers. We get the bigger picture!

All benefits of working with us!

Al jouw voordelen
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!