Branding & Design

Branding of rebranding

Branding en rebranding zijn belangrijke aspecten van elk bedrijf, omdat ze helpen bij het creëren van een unieke identiteit en het onderscheiden van jouw bedrijf van de concurrentie. Branding is het proces van het creëren van een uniek en herkenbaar beeld voor je bedrijf. Rebranding is het proces van het herzien of veranderen van je huidige merkidentiteit. Hooked on a feeling! We kijken naar het gevoel dat je wilt overbrengen op je klanten en geven je advies om het merk naar the next level te tillen.

Get the full story
quote

Een sterk merk is als een superheldenoutfit, het komt met een gevoel.

Het creëren van een unieke en krachtige identiteit.

Het proces van branding is gericht op het creëren en ontwikkelen van een unieke identiteit jou bedrijf. Om de identiteit van jouw merk zo effectief mogelijk te presenteren op de markt, nemen wij een aantal stappen om een sterk merk te creëren en te behouden. We starten altijd met uitgebreid merkonderzoek waarin we de doelstellingen, waarden en boodschap van het merk vaststellen. Daarna ontwikkelen we het concept, waarbij het logo, de naam en andere aspecten van de merkidentiteit naar voren komen. We implementeren het merk in alle aspecten van het bedrijf en zorgen dat het sterk gecommuniceerd wordt naar jou klanten door het gebruik van diverse kanalen.

Een succesvolle rebranding.

Rebranding kan de perceptie van een merk aanzienlijk veranderen. Als het goed wordt uitgevoerd, kan het een verfrissende nieuwe start geven aan een merk en de verkoop verhogen.

Het proces van rebranding begint met het analyseren van de huidige merkpositie en het bepalen van de doelstellingen van de rebranding. Vervolgens wordt er onderzoek gedaan naar de concurrentie en de consumenten. Daarna wordt er een nieuw merkconcept ontwikkeld en een nieuwe beeldmerk, slogan en andere aspecten van de merkidentiteit ontworpen met behulp van moodboards, cocncepting, schetsen en andere ontwerptechnieken. Tenslotte wordt de nieuwe identiteit geïmplementeerd in alle aspecten van het bedrijf en de communicatie.

 

 

Meer weten over onze
Branding & Rebranding mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!