Branding & Design

Brandbook

Een brandbook is een onmisbaar hulpmiddel om de identiteit en richtlijnen van jouw awesome merk vast te leggen. Het is een document waarin jouw merkwaarden, doelstellingen, huisstijl en richtlijnen voor communicatie worden beschreven. Onze dienst biedt jou de mogelijkheid om een professioneel en compleet brandbook te laten ontwikkelen. Ons superteam gaat samenwerken met jou om jouw merkidentiteit vast te leggen en te vertalen naar een gebruiksvriendelijk document. Hiermee kun jij jouw merk consistent en effectief communiceren binnen jouw organisatie en naar jouw doelgroep. Met onze brandbooks heb jij alles op een rijtje en kun jij jouw merk 10 verdiepingen hoger tillen.

quote

Het brandbook definieert de identiteit en waarden van een merk.

Een brandbook van legendes

Een brankbook vertegenwoordigt de belangrijkste waardes van jou merk, en richtlijnen hoe deze naar buiten uit gecommuniceerd moeten worden. Dit samen wordt ook wel als de huisstijl omschreven. De richtlijnen gaan over het te gebruiken lettertype, kleurgebruik, en het logo. 

Met een van onze sublieme brandbooks blijf je herkenbaar. Door deze herkenbaarheid heb je ook meer kans om de aandacht te behouden en communiceer je altijd dezelfde merkwaardes naar jou bedrijf en doelgroep.

Meer weten over onze
Brandbook mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!