Performance & online marketing

Contentmarketing (copywriting)

Content is king is niet voor niks een bekend gezegde. Wij vinden natuurlijk alles belangrijk aan een website, maar content is misschien wel het allerbelangrijkste. Dat is uiteindelijk toch waar de bezoekers voor komen. De beste SEO is nog altijd kwaliteitscontent. De rest zijn randvoorwaarden, die iedereen op orde zou moeten hebben. Maar je content, die is wat je uniek maakt. Blogs of artikelen voor je website? Teksten voor landingspagina’s? Onze tekstschrijvers helpen je graag!

 

Get the full story

Contentmarketing

Contentmarketing is een strategie om doelgroepen te informeren en te betrekken bij een product of dienst. Het is een manier om de juiste doelgroepen te bereiken en te motiveren om actie te ondernemen, bijvoorbeeld door ze te laten kopen, abonneren of delen. Denk hierbij aan blogartikelen, whitepapers, infographics, video's, webinars, e-books, podcasts en andere vormen van content.

We beginnen met het bepalen van de doelstellingen voor de contentmarketingcampagne en onderzoeken daarna de doelgroep. Met deze kennis in het achterhoofd ontwikkelen we een strategie om deze doelen te bereiken. Door te experimenteren met verschillende content formats, kunnen we de juiste content aanbieden. Daarnaast worden er ook aanpassingen gedaan op basis van de inzichten die we verkrijgen met behulp van data-analyse. Zo kunnen we de juiste doelgroep bereiken en de doelstellingen halen.

Copywriting

Copywriting is een essentieel onderdeel van contentmarketing. Het is niet zo maar een tekstje schrijven. Het gaat om het schrijven van overtuigende, aansprekende teksten, die aansluiten bij de doelgroep en die hen uitdagen tot actie. Dit kan bijvoorbeeld het aanvragen van informatie of het kopen van een product zijn. Om dit te bereiken, moeten we begrijpen wat de behoeftes van je doelgroep zijn en wat hen ertoe aanzet om bepaalde acties te ondernemen. Bovendien houden we rekening met SEO-richtlijnen, zodat onze teksten optimaal gevonden worden door zoekmachines.

Meer weten over onze
Contentmarketing mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!