GevenHout

Puur hout

Client GevenHout

GevenHout is de aanbieder van hout voor buitentoepassingen in Nederland en België. Zij zijn de partner voor de professionals. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en ruime voorraad. Hun vakmensen schaven nagenoeg al onze profielen op klantorder. Iedere klant krijgt hierdoor een mooi houtproduct, wat over het algemeen strakker is dan wanneer hout relatief lang op voorraad ligt. Op deze manier bieden zij iedere klant de mogelijkheid op de aankoop van een uniek en goed houtproduct.

Buitenhout is de expertise van GevenHout en daar richten zij zich volledig op. Met relevante informatie omtrent houteigenschappen, verwerking en bevestiging helpen ze hun klanten deze kennis direct toepasbaar te maken voor de praktijk. De deskundigheid van hun medewerkers, in combinatie met de kwalitatief hoogstaande materialen, maakt GevenHout de partner voor iedere professional.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Grafisch ontwerp Webdesign / UX design Websites Front-end en Back-end Illustraties Animatie video 3D animatie

Buitenhout voor de echte vakman!

De branding van GevenHout is eenvoudig, oprecht en uitnodigend.

Een duurzame samenwerking

GevenHout is de aanbieder van hout voor buitentoepassingen in Nederland en België.

100+

Houtsoorten

20+

Jaar ervaring

Snel en eenvoudig

De webshop is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en een aangename winkelervaring te bieden, met een heldere en overzichtelijke lay-out en gemakkelijke navigatie.

We zijn blij met de diensten van Lift 3. Korte lijntjes, meedenkend, afspraak = afspraak maar vooral ‘goed werk’ realiseren zijn enkele speerpunten van Lift 3.

D. Geven - GevenHout

3D-modeling en animatie

Om de klanten van GevenHout te voorzien van de beste uitleg, gebruiken we 3D modeling en animaties voor handleiding - zowel online als offline in de vorm van drukwerk.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!