GevenHout

Puur hout

Client GevenHout

GevenHout is de aanbieder van hout voor buitentoepassingen in Nederland en België. Zij zijn de partner voor de professionals. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en ruime voorraad. Hun vakmensen schaven nagenoeg al onze profielen op klantorder. Iedere klant krijgt hierdoor een mooi houtproduct, wat over het algemeen strakker is dan wanneer hout relatief lang op voorraad ligt. Op deze manier bieden zij iedere klant de mogelijkheid op de aankoop van een uniek en goed houtproduct.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Grafisch ontwerp Webdesign / UX design Websites Front-end en Back-end Illustraties Animatie video 3D animatie

Wij zijn constant bezig met het verzorgen van het uiterlijk van Gevenhout. Van een nieuwe website gefocust op de beste klantenervaring met een overzichtelijke en intuïtieve interface, naar video's en animaties die Gevenhout en hun unieke producten in beeld brengen op een unieke en duidelijke manier.

Buitenhout voor de echte vakman!

De branding van GevenHout is eenvoudig, oprecht en uitnodigend.

Een duurzame samenwerking

Wij hebben een veerkrachtige samenwerking ontwikkeld met Gevenhout. Door onze expertise en toewijding hebben wij bijgedragen aan het succes van verschillende projecten van Gevenhout.

100+

Houtsoorten

20+

Jaar ervaring

>

Snel en eenvoudig

De webshop is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en een aangename winkelervaring te bieden, met een heldere en overzichtelijke lay-out en gemakkelijke navigatie.

We zijn blij met de diensten van Lift 3. Korte lijntjes, meedenkend, afspraak = afspraak maar vooral ‘goed werk’ realiseren zijn enkele speerpunten van Lift 3.

D. Geven - GevenHout

3D-modeling en animatie

Om de klanten van GevenHout te voorzien van de beste uitleg, maken we 3D modellen en animaties voor handleiding - zowel online als offline.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!