Wholesale Operator

Speciaal voor serviceproviders

Client Wholesale Operator

Wholesale Operator benaderde ons met een duidelijke visie: ze wilden hun technische expertise en ondersteuning aanbieden aan Mobile Virtual Network Operators (MVNO's) in een markt die steeds competitiever wordt. Hun propositie was helder - het bieden van netwerkinfrastructuur, ondersteunende diensten en waardevolle inzichten om MVNO's te helpen hun eigen merkcommunicatieoplossingen te ontwikkelen en te leveren.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Grafisch ontwerp Webdesign / UX design Websites Huisstijl drukwerk Animatie video 3D animatie Merkidentiteit Brandbook

Met een diepgaand begrip van de doelstellingen van Wholesale Operator, begonnen we aan de uitdaging om hun merkidentiteit te creëren. Onze aanpak was gericht op het ontwikkelen van een merk dat zowel technische autoriteit als connectiviteit uitstraalde.

Daarnaast hebben we een samenhangende huisstijl gecreëerd die consistentie en herkenbaarheid bevordert in al hun communicatie-uitingen. Van visitekaartjes tot presentaties, elke touchpoint straalt nu de kernwaarden en expertise van Wholesale Operator uit. Maar daar houdt het niet op. We hebben ook een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die niet alleen hun diensten en expertise duidelijk presenteert, maar ook als een platform dient voor klanten om meer te leren over de mogelijkheden die Wholesale Operator te bieden heeft.

Wij geloven in het transformeren van merken en het creëren van waardevolle connecties. Door nauw samen te werken met Wholesale Operator, zijn we er trots op een merkidentiteit te hebben gecreëerd dat niet alleen hun expertise en betrouwbaarheid weerspiegelt, maar ook hun toewijding aan het ondersteunen van klanten in een steeds veranderend landschap van mobiele communicatie.

Speciaal voor serviceproviders

het vangt de "W" in een eenvoudig maar slim ontwerp, met lijnen die samenkomen als een perfecte verbinding. Het is als een knipoog naar hun technische knowhow en belooft betrouwbaarheid in elke pixel. En die strakke, moderne stijl? Dat is gewoon hun manier om te zeggen: "We weten wat we doen."

De ultieme showcase

Responsive, razendsnel en SEO-geoptimaliseerd voor een naadloze ervaring op elk apparaat. Met een cleane en technische uitstraling straalt het professionaliteit uit, terwijl het moeiteloos navigeren en het snel laden van pagina's zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

91%

Snelheid website

100%

SEO prestatie

Verfijnd en technisch

Op het briefpapier en in al hun uitingen straalt een schone en gestroomlijnde esthetiek, die professionaliteit uitstraalt. De toevoeging van technische 3D-iconen geeft een extra dimensie aan hun visuele identiteit, waardoor complexe concepten op een toegankelijke manier worden gecommuniceerd.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!