Talender

Houston, we've found a match!

Client Sprint Intermediair

Sprint Intermediair is een bedrijf gespecialiseerd in het bieden van arbeidsbemiddeling en uitzendwerk. Het bedrijf richt zich op het verbinden van bedrijven en werkzoekenden, door passende kandidaten aan te bieden voor beschikbare vacatures en het verzorgen van administratieve taken en verloning. Sprint Intermediair biedt snelle en efficiënte oplossingen voor zowel bedrijven als werknemers.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Webdesign / UX design Websites Webapplicaties Front-end en Back-end Webkoppelingen

Voor Sprint ontwikkelden we eerder al de complete huisstijl. Van logo, brochures, presentatiemappen en website tot aan de interieursigning. Ook werd door ons een op maat gemaakt CRM/CMS ontwikkeld. Hiermee kan Sprint haar opdrachtgevers, klanten en sollicitatieprocedures inzichtelijk maken en de website eenvoudig beheren. Talender is hier de nieuwste versie van. Nog gebruiksvriendelijker en krachtiger. En klaar voor de toekomst. Momenteel word dit intern getest, later zal dit platform ook extern uitgerold worden voor geïnteresseerde klanten van Sprint Intermediair.

Houston.. we've found a match!

De identiteit van Talender is een symbolische weergave van de kernwaarden van het bedrijf en heeft een herkenbare en professionele uitstraling.

Inzicht in data

Talender zit vol met data. En deze is eenvoudig doorzoekbaar en te filteren. Daarnaast maken statistieken en duidelijke overzichten de data inzichtelijk.

15000+

Profielen

1000+

Bedrijven

>

Clean en aanpasbaar

Zelfs met de nodige customization mogelijkheden blijft het frisse ontwerp overeind. De vriendelijke en moderne uitstraling hebben we overal in doorgetrokken.

Technisch veelzijdig en grafisch onderscheidend. Altijd een oplossing voor onze uitdagingen en spontane marketingideeën.

D. van den Berg - Sprint Intermediair

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!