Poppodium De Pul

Het oudste poppodium van Brabant

Client Poppodium De Pul

Poppodium De Pul is het oudste poppodium van Brabant. De Pul biedt in Uden sinds 1968 een plek waar muziek én films tot leven komen. Onder andere Doe Maar, Ronnie Flex, De Dijk, Bløf, MEAU en andere Nederlandse en buitenlandse muzikanten stonden op het podium in De Pul. In 2018 wonnen zijn nog de prijs voor het beste poppodium van Nederland. Geheel terecht wat ons betreft.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Webdesign / UX design Websites Webapplicaties Front-end en Back-end Webkoppelingen Hosting & domeinregistraties

De band tussen De Pul en Lift 3 bestaat ook al meer dan een decennium and is still going strong. Sterker nog, wat ooit begon met het realiseren van een website is uitgegroeid tot een samenwerking op vele communicatie vlakken.

Zo hebben we door de jaren heen meerdere keren de huisstijl een update gegeven, templates voor de posters en social media opgeleverd, verschillende websites gemaakt en hebben we allerlei systemen en webkoppelingen opgeleverd. Van reserveringsmodules, urenregistratie, beeldkrant en een itinerary systeem tot complete planningssystemen voor het personeel (gekoppeld met YesPlan). Alles op maat en inclusief hosting.

Voortborduren op een sterke fundering

Voor de huisstijl rebranding hebben we teruggegrepen naar de positionering van het logo zoals deze jaren aan het pand bevestigd is geweest.

Al meer dan een decennium verbonden

Al sinds 2011 zijn we betrokken bij het oplossen van allerlei communicatieve vraagstukken van De Pul.

2011+

We go way back

175+

Uitdagingen

>

Het bekende totaal plaatje

Natuurlijk moet de website er goed uitzien op zowel mobiel, tablet als desktop. Maar ook op social media en op posters moest de stijl goed doorgetrokken worden. Consistentie en de kracht van herhaling. 

Het werken met Lift 3 is erg prettig. We zijn erg blij met onze website en alle koppelingen die we hier op ons verzoek aan hebben kunnen hangen. Het team denkt mee, is snel en flexibel in het hele proces!

G. de Louw - Poppodium De Pul

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!