IXON Cloud

The future of IIOT remote connections

Client IXON

IXON Cloud is hét platform waarmee remote access en IIoT gemakkelijk en toegankelijk is voor iedereen. IXON cloud ondersteund machinebouwers over de hele wereld om machineprestaties gedurende de hele levenscyclus te verbeteren. Van het verhogen van uptime tot het verkrijgen van de juiste inzichten voor het optimaliseren van machines en diensten. IXON Cloud maakt het simpel.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Grafisch ontwerp Campagnes Webdesign / UX design Websites Front-end en Back-end Huisstijl drukwerk Promotiemateriaal Relatiegeschenken Illustraties Animatie video 3D animatie Infographics Webkoppelingen Hosting & domeinregistraties

IXON Cloud is al sinds 2013 een tevreden klant van Lift 3, wij zijn dan ook verantwoordelijk voor het logo en de branding van IXON Cloud vanaf het begin. En inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 80 medewerkers.. and counting!

Het logo en de branding van IXON Cloud zijn professioneel en duidelijk, en hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf sinds de oprichting. Lift 3 heeft ook geholpen bij het ontwerpen van de website en marketingmaterialen van IXON Cloud, wat heeft geleid tot een sterke online aanwezigheid.

Lift 3 heeft een solide en professionele branding neergezet die is meegegroeid met de groei van het bedrijf. Dit is een belangrijke factor in het succes van IXON Cloud en helpt bij het vestigen van vertrouwen bij zowel huidige als potentiële gebruikers.

Creating a strong brand identity

De brand identity van IXON Cloud is gericht op het positioneren van het platform als een betrouwbare en innovatieve oplossing voor industriële bedrijven.

Teamwork vanaf de start van IXON

IXON is in 2014 opgericht en wij waren er bij. Vanaf het begin zijn we begonnen met het bouwen van een sterk en betrouwbaar merk.

1150+

Opdrachten

9+

Jaar

>

Long term digital experiences

De combinatie van visuele beleving, animatie en audio is wat IXON Cloud tot leven brengt. We werken aan creatieve projecten die je verbeelding werkelijkheid laten worden.

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Lift 3. Het team van Lift 3 is enorm creatief en levert vakwerk. Erg krachtig is het feit dat Lift 3 verantwoordelijkheid neemt over onze huisstijl, deze blijft bewaken en langzaam mee laat bewegen met onze strategie.

W. Hofmans - IXON

Packaging & product design

Strak design, state-of-the-art ontwikkeling; of het nu gaat om de verpakking of de inhoud.

Build it and they will come

We helpen IXON al hun online doelstellingen te bereiken door middel van strategische inzet van de juiste middelen.

In de spotlight op indrukwekkende manieren

Van huisstijl drukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier tot opvallend promomateriaal, we brengen IXON op een unieke manier onder de aandacht.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!