Escapetalk

Grootste escape rooms platform van de Benelux

Client EscapeTalk

Escapetalk.nl is een van de projecten die we in eigen huis hebben ontwikkeld en waar we best een beetje veel trots op zijn. Het is sinds 2016 uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke platform voor en door escape room liefhebbers van Nederland, België en Luxemburg. Een begrip, gesteund door zowel eigenaren als spelers.

Expertise Grafisch ontwerp Webdesign / UX design Websites Webapplicaties Front-end en Back-end Illustraties Conversie optimalisatie (CRO) Contentmarketing (copywriting) Zoekmachine optimalisatie (SEO) Website optimalisatie Merkidentiteit Merkpositionering Webkoppelingen Hosting & domeinregistraties Social Media & E-mailmarketing Linkbuilding

Wij ontwikkelden het concept, de huisstijl, alle grafische uitingen en de website zelf. Bij alle beslissingen die we nemen rondom dit project houden we de doelgroep in het achterhoofd. Het is onze liefdesverklaring aan de escape rooms in de BeNeLux. Dit passieproject hebben we vanuit niks gelanceerd tot een marktleider. De kennis die we hierbij hebben opgedaan kunnen we ook toepassen bij jouw organisatie.

Compleet en onafhankelijk

Begonnen met de complete Benelux, inmiddels zijn we die grenzen ook over en houden we locaties, kamers en games wereldwijd bij voor fanatieke escapers.

Keiharde cijfers

We kunnen wel zeggen dat het een groot platform is, maar cijfers zeggen waarschijnlijk meer.

70000+

Bezoekers per maand

55000+

Reviews

>

Communitybuilding

Door de jaren is de community gegroeid tot zo'n 19.000 fanatieke escapers en deze groep groeit nog elke dag!

Uitgebreid

De enorme reviewdatabase van escape rooms en games is natuurlijk onze grote trots, maar er is veel meer te vinden op het platform. Een routeplanner waarmee je je escape trips kunt plannen, een kamersuggestie tool, een koppeling met OnlineAfspraken, een forum, nieuws, een credits systeem, abonnementen, een uitgebreid advertentie systeem en nog veel en veel meer.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!