We get the bigger picture

Wij zijn jouw branding agency! Onze passie voor creativiteit en onze liefde voor het werk maken dat we elk idee awesome weten te maken.

Why are we so genius

Next level? YES! Wij zijn meer dan alleen een bureau. We zien onszelf als een groep vakidioten, vol passie en enthousiasme voor onze vakgebieden. Ons team bestaat uit verhalenvertellers, uitvinders en makers die elkaar aanvullen en elkaar aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen.

Ons doel is om geweldig werk te leveren voor onze klanten, of dat nu grote merken of kleine start-ups zijn. We geloven dat elke klant even belangrijk is en dat elk project dezelfde aandacht verdient. Als creatief bureau zijn we soms über-kritisch en nemen we onszelf veel te serieus, maar dat is omdat we geloven in de kracht van creativiteit en de impact die het kan hebben op een bedrijf. We zijn niet tevreden met 'goed genoeg', we willen het beste! En we zijn verdomd goed in ons werk, dankzij onze gedeelde passie en plezier in wat we doen. Ja, we zijn trots! Because we are f*cking genius! 

Onze cultuur
 about us contact image

Wil jij ons team versterken?

Join our team
 quote

Als je op zoek bent naar een uitdagende en creatieve werkomgeving, dan is Lift 3 een geweldige keuze.

Grafisch Vormgever - Chantal Hermens

Some facts - Why we're genius - Some facts - Why we're genius Some facts - Why we're genius

Teamleden

13+

Projects completed

18.451+

Jaar ervaring

20+

Our Culture

"Als gedreven vakidioten werken we met volle overgave en passie naar één doel: het creëren van het beste resultaat voor onze klanten"

Onze cultuur

Wij geloven dat een prettige werkomgeving en een goede teamspirit bijdragen aan een productief en creatief team. Daarom organiseren we regelmatig borrels met een biertje en zorgen we voor een gamearea waar we tafelvoetballen of gamen.

Ons kantoor is gevestigd in het hart van Brabant, wij zijn trots op onze roots. De Brabantse mentaliteit van gezelligheid en samenwerken is duidelijk aanwezig in de manier waarop we met elkaar omgaan en met onze klanten samenwerken. Bij Lift 3 voel je je al snel thuis, we zorgen ervoor dat elke dag een beetje gezelligheid in huis is.

Lol maken?

Maar make no mistake, hard werken is de KEY in onze bedrijfscultuur. Wij zijn een team van ambitieuze en gepassioneerde professionals die altijd het beste willen leveren voor onze klanten. Samen lunchen we, delen we ideeën en werken we aan awesome projecten.

Meet our awesome team

Een all-star team van strategen, designers en developers. We get the bigger picture!

All benefits of working with us!

Benieuwd naar de voordelen?
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, Start vandaag nog!

Contact us