Websites & Applicaties

Front-end en Back-end

Letterlijk: de voorkant en de achterkant van je website of webapplicatie. Twee verschillende werelden. Waarbij de front-end gaat over wat je als gebruiker ziet. En de back-end over wat er achter de schermen gebeurt. Maar die twee werelden moeten wel met elkaar communiceren. Gelukkig hebben wij zowel front-end als back-end experts in dienst die ervoor zorgen dat dit vlekkeloos met elkaar communiceert.

Voor de meeste projecten draaien we zowel de front-end als back-end. Maar soms worden we ingeschakeld om alleen (bijvoorbeeld white-label) de front-end te verzorgen of enkel de back-end. Onze Code Magicians zijn flexibel als Barbapapa wat dat betreft.

Get the full story
quote

Bold, Webflow, Wordpress of iets anders, wij gebruiken overal onze magie.

Front-end

Voor front-end leveren we altijd valide code op, waardoor websites optimaal in elke browser kunnen renderen. Bovendien werken we vanuit mobile first-ontwerpfilosofieën, waardoor websites beter kunnen worden geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Het merendeel van je bezoekers bezoekt je website tegenwoordig met zijn/haar mobiel namelijk.

Back-end

Met de juiste back-end technologie voeg je kracht toe aan je site. Wij zijn flexibel en hebben de powers om meerdere opties voor jou te ontwikkelen. Van het door ons in huis ontwikkelde Bold CMS, een kick-ass website in Webflow tot een Wordpress ervaring. We zorgen er in ieder geval altijd voor dat het eindresultaat snel en responsief is.

Meer weten over onze
front-end en/of back-end mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!