Branding & Design

Huisstijl ontwikkeling

Wij begrijpen hoe belangrijk een consistente huisstijl is voor het creëren van een sterk merkbeeld. Ons all-star team helpt jou bij het ontwikkelen van een huisstijl die perfect aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Dankzij onze ervaring met sociale media, content marketing en traditionele marketingmethoden, zorgen wij dat jou huisstijl ook op de juiste manier wordt gepresenteerd aan je doelgroep. 

Get the full story
quote

Een stijlvolle huisstijl zet de toon voor de hele onderneming.

De juiste indruk achterlaten.

Bij Lift 3 weten we dat een eerste indruk alles kan betekenen. Wij werken samen aan een onvergetelijke huisstijl die jouw bedrijf op de juiste manier presenteert. We vertalen de kernwaarden van jouw organisatie naar een visuele identiteit die aansluit bij jouw doelgroep. Vanaf het eerste moment moet alles - van de kleuren tot de beelden en de toon - de juiste indruk achterlaten. Hoe beter jouw merk aansluit bij de verwachtingen en behoeften van jouw doelgroep, hoe groter de kans op een succesvolle klantrelatie.

De kracht van consistentie.

Wil jij dat jouw bedrijf eruit springt als een pauw in een zwerm kippen? Zorg voor consistentie in de uitstraling van jouw merk! Hoe doen wij dat? Door een huisstijlgids te maken: een digitaal document vol met richtlijnen over hoe jij jouw huisstijl toepast. Het bevat onder andere regels voor de gebruikte kleuren, typografie, beeldmerken en andere elementen die bijdragen aan een consistente uitstraling van het merk.

De creatie van een huisstijlhandboek is een belangrijk onderdeel van branding en helpt bij het behouden van een consistente en herkenbare merkidentiteit.

Meer weten over onze
Huisstijl ontwikkeling mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!