Websites & Applicaties

Webkoppelingen

Met webkoppelingen koppel je verschillende systemen en software aan elkaar. Daarmee kun je bijvoorbeeld data importeren en exporteren of geautomatiseerde processen implementeren. Hierdoor worden bedrijfsprocessen veel sneller, minder foutgevoelig en dus effectiever. Bij Lift 3 hebben we al vele webkoppelingen mogen ontwikkelen. En of dit nu via een bestaande API gaat, rechtstreeks via de database, dat we hier zelf een API voor moeten schrijven of dat we wat andere magie moeten toepassen: Bring it on!

Get the full story
quote

Webkoppelingen optimaliseren je werkflow door verschillende systemen en applicaties met elkaar te verbinden.

Jarenlange ervaring

Al zolang als Lift 3 bestaat maken we webkoppelingen. Met betalingssystemen, urenregistraties, kassa systemen, webshops, ERP-systemen, CRM-systemen, dashboards en back-end systemen. Met systemen als Mollie, Wordpress, Yesplan, Microsoft Dynamics en Eventix. Om maar wat voorbeelden te noemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Altijd op maat gemaakt, eenvoudig uit te breiden / aan te passen en uitvoerig getest. Heb je een mooie uitdaging voor ons? Ons team staat voor je klaar!

Gemak, efficiëntie en meer inzicht

Door webkoppelingen te gebruiken, kunnen bedrijven verschillende systemen en software verbinden, waardoor de informatie gemakkelijker toegankelijk is en processen verbeterd kunnen worden.

Deze koppelingen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om data te integreren, automatische processen mogelijk te maken, gegevens op afstand te delen en processen te versnellen. Bijvoorbeeld koppelingen tussen een ERP-systeem en een e-commerceplatform kunnen helpen bij het verbeteren van de efficiëntie van de verwerking van orders door orders automatisch te verwerken en klantgegevens up-to-date te houden.

Webkoppelingen kunnen ook helpen om betere inzichten te krijgen in de prestaties van je bedrijf. Door gegevens van verschillende systemen te integreren, kun je verschillende prestatie-indicatoren analyseren en verbeteringen aanbrengen waar nodig.

Meer weten over onze
webkoppeling mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!