Websites & Applicaties

Websites

Websites heb je in alle soorten en maten. En zelfs daarin kun je het weer zo gek maken als je wil. We lopen graag eens met je door de mogelijkheden om te kijken wat er het beste aansluit bij jouw specifieke vraag. We kunnen je namelijk wel een zware, uitgebreide, website verkopen, maar als je beter geholpen bent met een simpele onepager zouden we het doel voorbij schieten. En omgekeerd is hetzelfde het geval natuurlijk. We gaan altijd voor de beste oplossing, of het nu een awesome op maat gemaakt product of juist een kick-ass Webflow of Wordpress website is.

Get the full story
quote

Een website was ooit in de basis het digitale visitekaartje van een bedrijf. Maar tegenwoordig is het zoveel meer.

Voorbij alle standaarden

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten. We gebruiken moderne technologieën om responsive, cross-browser compatible, mobile-first en snelle websites te maken.

Responsive betekent dat een website zich aanpast aan het scherm waarop hij wordt bekeken. Of het nu een groot scherm is of een klein scherm, de website wordt aangepast aan de omgeving en is leesbaar en gebruiksvriendelijk op elk apparaat. Cross-browser compatibiliteit betekent dat een website in verschillende populaire browsers, zoals Chrome, Firefox, Safari en Edge, goed werkt. Alle websites worden mobile-first ontworpen. Dus eerst het ontwerp voor mobiele apparaten en later aangepast voor grotere schermen. Snelheid is ook van cruciaal belang voor een website. We maken gebruik van technieken zoals caching en compressie en hebben een eigen CDN (Content Delivery Network) om de laadtijden van websites te verminderen. Bovendien zorgen we ervoor dat de websites voldoen aan de meest recente webstandaarden.

Kennismaken

Interesse in zo'n kick-ass website? Kom dan eens vrijblijvend langs voor een intake, dan luisteren we je naar je verhaal en bekijken we samen wat de beste oplossing voor je zou zijn.

Meer weten over onze
website & webapplicatie
mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!