Branding & Design

Merkanalyse

Bij Lift 3 bieden wij een kick-ass merkanalyse waarmee jij een diepgaande kijk krijgt in je huidige merkpositionering en prestaties. Onze creatieve strategen gebruiken geavanceerde analysemethoden zoals concurrentie-analyses om jouw merk te evalueren en inzicht te geven in hoe jouw merk wordt waargenomen door je doelgroep en de markt in het algemeen. Met deze informatie kun je gericht en rocket-fast actie ondernemen om jouw merk te versterken en de prestaties te verbeteren.

Meer lezen
quote

Een grondige merkanalyse is de basis voor een effectieve merkstrategie.

Antwoord op al je vragen

De eerste stap die we zetten in onze kick-ass merkanalyse is het ontdekken van jouw merkidentiteit. We gaan diep in op jouw organisatie, praten met zowel de directie als medewerkers en andere relevante stakeholders om erachter te komen wie jij bent als merk.

Stap twee is all about de doelgroep. Wie is jouw klant en waarom zijn zij aangetrokken tot jouw product? We kijken naar hun dagelijkse leven, interesses en gedrag om een compleet beeld te krijgen van jouw klant.

Als laatste gaan we de playing field observeren. Wat doen jouw concurrenten, waar zit jouw unique selling point en zijn er bepaalde trends of ontwikkelingen in de branche waar jij op in kunt spelen? Door onze grondige merkanalyse krijg jij antwoord op al deze vragen en nog veel meer.

Meer weten over onze
Merkanalyse mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!