Ready to make
your best work yet?

Samen grenzen verleggen, kom werken of stage lopen bij Lift 3.

We zijn altijd opzoek naar ambitieuze toppers met talent. Bekijk onze open vacatures of stuur een berichtje!

Unleash your passion - Unleash your potential - Unlock your passion - Unleash your passion

Our culture

Ben je klaar om je bij de Lift 3 crew aan te sluiten en deel uit te maken van een sfeer die draait om ambitie, creativiteit en teamwork?

Wij werken samen als Bonnie & Clyde, alleen dan legaal. In ons team heb je de kans om te ontwikkelen als professional en persoon. We leren elke dag wat nieuws, en geven deze kennis graag aan jou door. Als team werken we nauw samen om de meest awesome dingen te maken en onze klanten te voorzien van creatieve en technische oplossingen waar ze blij van worden. Met hands-on ervaring en tal van trainingsmogelijkheden, heb je alle tools die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen.

 

Making an impact

Wij zijn ervan overtuigd dat elk persoon een uniek verhaal heeft. Of het nu gaat om onze klanten of onze collega's, wij geloven in de potentie van iedereen. We hebben de ambitie om voortdurend te vernieuwen en houden van een uitdaging. Met onze verfrissende ontwerpen en slimme aanpak creëren we een echte impact en zetten we onze stempel in de digitale wereld. 

We want you!

Een diploma zegt iets, maar niet alles. We zoeken iemand met een verhaal en een gezonde dosis humor. Laten we elkaar scherp houden en onze krachten bundelen alsof we de Avengers zijn van de digitale wereld. En dit lukt ons alleen als team. Elke vacature is helder en duidelijk te vinden in ons vacature-overzicht!

We just
love our jobs!

 • Ik ben enorm trots op het team dat we hier hebben. Vanaf het begin hebben we een cultuur gecreëerd waarin we hard werken, maar ook plezier maken. We geloven dat een goede werksfeer leidt tot betere resultaten.

  Tim Peters - Founder | Art director

 • Of het nu gaat om het delen van idee├źn tijdens een brainstorm of samen lunchen, er is altijd een gevoel van gezelligheid en samenhorigheid. Ik kan niet wachten om te zien waar de toekomst ons brengt!

  Myron Scholten - Designer | Strateeg

 • Ruim 10 jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken bij Lift 3. Mooi om te zien dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot een team van 12+ medewerkers met wie we allemaal de schouders eronder zetten.

  Richard Selten - Designer | Motion graphic

 • Bij Lift 3 voel ik de aanstekelijke passie voor het vak samen met super toffe collegas. Dit is de perfecte cocktail voor een leuke werkplek :)

  Sven Kerstjens - Designer | DTP

 • Wat ik erg waardeer is dat er een echte "Brabantse" mentaliteit heerst binnen het bedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid en een grapje.

  Luuk Nijenhof - Graphic designer

 • De cultuur bij Lift 3 is geweldig. Er wordt veel waarde gehecht aan gezelligheid en samenwerking.

  Chantal Hermens - Graphic designer

 • Dat hard werken niet ten koste van de goede sfeer hoeft te gaan bewijst dit team elke dag weer. Die cultuur is iets waar we echt wel trots op mogen zijn met z'n allen.

  Pim Arts - Founder | Developer

 • Na een lange dag coderen kan ik altijd even ontspannen in de game area.

  Tim Willems - Full stack developer

 • Werken bij Lift 3 is nice! Het is er gezellig, ik kan mezelf goed ontwikkelen en we hebben goede koffie! :)

  Ruben Cruijsen - Full stack developer

Become part of the dream team!

And.. ACTION!

Wij zijn snel en transparant in onze communicatie, zowel intern als met de klant. Jouw awesome ideeën krijgen de ruimte om gerealiseerd te worden. Communication is key, en daarom blijft het bij ons altijd eerlijk!

Level up

Lift 3, dé plek om te groeien! Wij geven je de vrijheid en het vertrouwen om zelf het iniatief te nemen. Blijven leren is heel normaal bij ons en daarom krijg jij ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen als persoon en professional. Dream, grow, achieve!

Big brain time

Efficiënt werken? Check. Slim werken? Double check! Wij gaan voor de slimste en snelste aanpak met behulp van onze ontwerp- en ontwikkelmethoden. Daardoor kun jij je richten op wat echt telt: kick-ass oplossingen bedenken voor onze klanten.

Kick-ass office

Relax! Bij ons kom je te werken in de meest ontspannen omgeving ooit! Van een modern kantoor naar tropische kantine en awesome game area, bij ons ben je welkom in je eigen stijl. No worries!

Yin & Yang

Awesome oplossingen bedenken en de Picasso uithangen is natuurlijk hard werken en dit moet beloond worden. Dit weten wij als geen ander. Kom op onze legendarische borrels of live the life of the party tijdens onze bedrijfsfeesten!

More about us

Lanceer een nieuw hoofdstuk in jouw carriere

Wordt onze nieuwe collega!

Solliciteren