Drukwerk & Merchandise

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn een smart-ass manier om je bedrijfsnaam op een leuke manier onder de aandacht te brengen bij klanten, medewerkers en zakelijke partners. Van praktische artikelen zoals pennen en powerbanks tot opvallende items zoals T-shirts en caps. Het vinden van het juiste relatiegeschenk dat aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep is een challenge, maar met de juiste keuze zorg je dat je bedrijfsnaam en boodschap blijft hangen.

Get the full story
quote

Een relatiegeschenk, een symbool van uw zakelijke band.

Rocket-fast

Wij zorgen dat relatiegeschenken perfect matchen bij je huisstijl en kwalitatief goed zijn. Wij zorgen dat jou relatiegeschenken bedrukt worden precies zoals jij wilt. Originaliteit is key. Wij passen ons aan aan jouw wensen en zijn flexibel in welke producten wij kunnen ontwerpen en opleveren. Daarnaast hebben wij hechte banden met awesome drukkers waardoor we altijd op tijd leveren. Wil je een product met spoed hebben? Ook dat regelen we met onze rocket-fast mentaliteit.

We know what you want

Wij zorgen voort de beste service en kwaliteit van jouw relatiegeschenken. Wij hebben 20+ jaar ervaring in drukwerk en weten precies wat wél en niet werkt. We weten hoe kleuren zich gedragen op bepaalde materialen en hebben vaste contacten die alles tot in de puntjes regelen. We adviseren je graag over de opties en begeleiden je in het gehele traject zodat alles uit je handen genomen wordt (als je durft).

Meer weten over onze
Relatiegeschenk mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Related work - Cases - Related work - Cases - Related work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!