X2Com

Zakelijke internet- en telefonie oplossingen

Client X2Com

X2com richt zich op het opbouwen van succesvolle partnerschappen door middel van persoonlijke aanpak, unieke software en hardware en uitgebreide ondersteuning. Ze geloven dat een sterk partnerschap begint met een solide basis en een combinatie van synergie en plezier. X2com neemt de tijd om naar klanten te luisteren en biedt slimme, voordelige, flexibele en veilige oplossingen op het gebied van ICT en telefonie. Ze beschikken over jarenlange ervaring en kennis en bieden state-of-the-art oplossingen die ver vooruitlopen op de markt.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Grafisch ontwerp Webdesign / UX design Websites Front-end en Back-end Huisstijl drukwerk Animatie video

Zakelijke internet- en telefonie oplossingen

Een doeltreffende identiteit, een heldere en begrijpelijke positionering.

Persoonlijke aanpak en uitgebreide ondersteuning

X2com bouwt succesvolle partnerschappen op door hun persoonlijke aanpak, unieke soft- en hardware en uitgebreide ondersteuning.

500+

Partners

8+

Gemiddelde waardering

Een unieke en gebruiksvriendelijke ervaring

De gebruiksvriendelijke website van X2com biedt een eenvoudige en efficiënte manier om de diensten en producten van het bedrijf te ontdekken en te gebruiken.

Killer drukwerk die de aandacht trekt, dat is onze specialiteit.

Een sterke en consistente huisstijl is de basis van X2com. Of het nu gaat om visitekaartjes, briefpapier, envelopen of magazines. 

Build it and they will come

We helpen onze klanten hun online doelstellingen te bereiken door middel van strategische inzet van de juiste middelen.

X2com bestaat 15 jaar!

En dat mag gevierd worden! Zowel online als offline doormiddel van maandelijkse campagnes, promotiematerialen en animaties.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!