Q8 Research

Wereldleider in onderzoek naar petrochemie en raffinage.

Client Q8 Research

Q8 Research is meer dan 50 jaar geleden opgericht en is een wereldleider in onderzoek naar petrochemie en raffinage. Ze worden overal ter wereld door de industrie geprezen voor hun voortdurende drang om aardolie te perfectioneren.

Expertise Huisstijl ontwikkeling Websites Webapplicaties Front-end en Back-end

Dat gevoel hebben we, op basis van de bestaande huisstijl en in overleg met het Q8Research team, doorgevoerd in een frisse, gebruiksvriendelijke en snelle website. Het resultaat van een intensieve samenwerking waar we trots op zijn.

De perfecte balans

Strak en professioneel design. Na uitgebreid onderzoek hebben we de perfecte balans kunnen vinden met een kwalitatief sterke en functionele website en branding.

 

 

We are fast

Snelheid is belangrijk. Binnen minder dan een seconde filtert onze safetysheets library door de enorme hoeveelheid documenten en krijg je de resultaten die je wil.

50000+

Safetysheets

3+

Filters

Doorzoekbare safetysheets

Een van de belangrijkste onderdelen van de nieuwe website van Q8 Research was de doorzoekbare safetysheets library daarmee kunnen ze razendsnel door 50.000 documenten filteren en zoeken.

The team at Lift 3 met all of our strict deadlines and delivered the website to us as was agreed. I like their commitment and enthusiasm to find solutions together with us.

A. Hakeem - Q8 Research

Een duidelijke boodschap

Strak design met een duidelijke boodschap; of het nu gaat om de verpakking of de inhoud.

Our awesome work - Cases - Our awesome work - Cases - Our awesome work

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!