Branding & Design header

Drukwerk
& Merchandise

Zet jouw merk in de spotlight op indrukwekkende manieren. Van concept tot aflevering, wij zijn jouw one-stop-shop voor drukwerk.

Learn more

Everything you need

Geef jouw merk de boost die het nodig heeft. Van huisstijl drukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier tot opvallend promomateriaal, waarmee je jouw merk op een unieke manier onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep. Maar we gaan nog een stap verder dan alleen drukwerk. Met onze relatiegeschenken geef je jouw klanten een tastbare herinnering aan jouw merk. Wij adviseren je graag over het drukwerk en andere producten die het beste passen bij jouw merk en doelgroep. We zetten jouw merk in de spotlight met sign en belettering en zorgen ervoor dat jouw direct mailings opvallen met kick-ass designs. Laat ons jouw merk naar een hoger niveau tillen!

Why you want it

Drukwerk is de ultieme manier om jouw merk op een tastbare manier tot leven te brengen. Of het nu gaat om een brochure, visitekaartje of billboard, drukwerk is een unieke manier om jouw merk te communiceren en een onvergetelijke indruk achter te laten bij je doelgroep. Bij Lift 3 geloven we dat een consistent en herkenbaar drukwerk een belangrijk onderdeel is van een complete merkbeleving. Door onze expertise in huisstijl drukwerk, promotiemateriaal, relatiegeschenken, drukwerk advies, sign en belettering, en direct mailings, kunnen we jouw merk helpen te laten schitteren en een onuitwisbare indruk achter te laten. Laten we samenwerken om jouw drukwerk naar een next level te brengen.

Het kan een grote indruk maken op de mensen die het ontvangen. Of het nu gaat om een brochure, flyer, visitekaartje of iets anders, drukwerk kan het merk van een bedrijf versterken en een positieve eerste indruk achterlaten. Daarnaast krijgt de ontvanger een fysiek object waarmee zij iets mee kunnen doen en hun herinneren aan jouw merk. Ook kun je een specifieke doelgroep aanspreken met drukwerk, door de juiste boodschap op de juiste manier te versturen.

Drukwerk heeft de eigenschap dat het een langere levensduur heeft dan digitale communicatie. Dit betekent dat drukwerk langer aanwezig is in het geheugen van de ontvanger en dat een herinnering aan de boodschap of het merk dus langer blijft hangen.

How we work our magic

Wij regelen alles tot in de puntjes voor jouw bedrijf. Wij hebben expertise op alle vlakken van drukwerk en onze jarenlange ervaring spreekt voor zich. Wij zijn bereid jou advies te geven en weten als geen ander hoe we jouw drukwerk kunnen laten opvallen en boven de concurrentie uit laten stijgen. Wij nemen alles uit je handen en regelen alles van het advies tot de controle. Heb je drukwerk zo snel mogelijk nodig? Wij regelen het met onze rocket fast delivery.

Our
Strategy

Al jouw voordelen

Kennismaken

Wij nemen de tijd om je te leren kennen en te begrijpen wat jij en jouw business uniek maakt. Samen bouwen we aan een sterk en onderscheidend merk waar jij trots op kunt zijn.

Level 1 | Bepaal je merkidentiteit

Ontdek wie je echt bent, bepaal je unieke standpunt en laat jezelf schitteren in de markt. Wij zijn jouw brand builders, wij geven jouw verhaal een gezicht en een hart.

Level 2 | Make it visual

Bij Lift 3 weten we dat een sterke uitstraling meer is dan alleen een logo en een kleurenschema. Een sterk merk gaat over hoe je jezelf presenteert, hoe je spreekt, beweegt en voelt.

Level 3 | Activate your brand

Go sky high! Op de bovenste etage is het tijd om je merkdragers te ontwikkelen. Of het nou gaat om een website, video of campagne, wij kunnen je helpen om dit te realiseren.

Meer weten over onze
Drukwerk & Merchandise mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Discover more services

Branding & Design

Websites & Applicaties

Animatie & illustratie

Performance & online marketing

Meet our awesome team

Een all-star team van strategen, designers en developers. We get the bigger picture!

All benefits of working with us!

Al jouw voordelen
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!