Branding & Design header

Branding
& Design.

Bij Lift 3 helpen we je om je merk een boost te geven. We halen je unieke verhaal naar boven en maken er iets gaafs van.

Bekijk projecten

Give your brand a boost!

Bij Lift 3 helpen we je om je merk een boost te geven. We duiken diep in jouw organisatie om te ontdekken wie je bent en wat je te bieden hebt. We halen je unieke verhaal naar boven en maken er iets gaafs van. Want je verhaal is het fundament van je merk. Wij weten hoe belangrijk het is om je bedrijfsidentiteit naar voren te laten komen in alles wat je doet. Daarom werken we samen om een unieke en consistente strategie te creëren die aansluit bij jouw missie en visie. Of het nu gaat om een frisse huisstijl, een dope website, een knallende folder of andere communicatie-uitingen - wij hebben de skills om jouw verhaal op een visuele manier te vertellen. Laat ons helpen om je merk naar een hoger niveau te tillen.

Why you want it.

Branding en design zijn belangrijk voor jouw organisatie om diverse redenen. Allereerst laat een sterk merk met goed design zien dat een bedrijf serieus is en professioneel omgaat met zaken. Daarnaast helpt een unieke en aantrekkelijke identiteit jouw bedrijf zich te onderscheiden van de concurrentie om aandacht te trekken van potentiële klanten. Ook kan een goede merkidentiteit bijdragen aan de waardering van jouw bedrijf en kan de waarde van het merk verhogen.

How we work our magic.

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in branding en design, bieden wij diverse diensten aan om uw merk naar voren te brengen en te delen met een groter publiek. Wij zijn experts in sociale media, content marketing en emailmarketing dat aansluit bij uw merk. Wij adviseren ook over traditionele marketingmethoden, zoals advertenties in kranten of op tv.

Wij begrijpen dat een duidelijke basis essentieel is voor een succesvolle branding. Daarom helpen wij u om jouw merkwaarden te bepalen en een huisstijl te creëren die hierbij past. Wij zorgen voor consistentie in kleuren en gebruiken deze in al je content. Ons team staat klaar om een brand- en huisstijlhandboek voor jouw bedrijf samen te stellen. Laat ons je helpen om een merk te creëren waar iedereen het over heeft.

Our
Strategy

Al jouw voordelen

Kennismaken

Wij nemen de tijd om je te leren kennen en te begrijpen wat jij en jouw business uniek maakt. Samen bouwen we aan een sterk en onderscheidend merk waar jij trots op kunt zijn.

Level 1 | Bepaal je merkidentiteit

Ontdek wie je echt bent, bepaal je unieke standpunt en laat jezelf schitteren in de markt. Wij zijn jouw brand builders, wij geven jouw verhaal een gezicht en een hart.

Level 2 | Make it visual

Bij Lift 3 weten we dat een sterke uitstraling meer is dan alleen een logo en een kleurenschema. Een sterk merk gaat over hoe je jezelf presenteert, hoe je spreekt, beweegt en voelt.

Level 3 | Activate your brand

Go sky high! Op de bovenste etage is het tijd om je merkdragers te ontwikkelen. Of het nou gaat om een website, video of campagne, wij kunnen je helpen om dit te realiseren.

Meer weten over onze
Branding & Design mogelijkheden?

Naam*
Email*
Bericht*

Discover more services

Websites & Applicaties

Animatie & illustratie

Performance & online marketing

Drukwerk & Merchandise

Meet our awesome team

Een all-star team van strategen, designers en developers. We get the bigger picture!

All benefits of working with us!

Al jouw voordelen
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17
brand 0
brand 1
brand 2
brand 3
brand 4
brand 5
brand 6
brand 7
brand 8
brand 9
brand 10
brand 11
brand 12
brand 13
brand 14
brand 15
brand 16
brand 17

Ready to level up your business? Wij helpen je graag!

Jouw merk verdient een boost, start vandaag nog!

Level up!